Koska työt voi tehdä myös hymyillen.

Janoamme haasteita ja te, joiden kanssa teemme töitä, saatte varmasti omistautuneet ja nälkäiset ihmiset tiimiinne. Intohimoa. Kovaa työtä. Napakka me. Sano Cheese. Tehdään yhdessä se, mikä on parasta tehdä.

Olen saanut työskennellä jo yli 15 vuotta inspiroivien asiakkaiden ja työkavereiden kanssa. Matkan varrelle on mahtunut sekä isoja että pieniä projekteja, ja osaavien asiakkaiden kanssa olemme saaneet tunnustusta myös alan kilpailuista. Itselleni kuitenkin suurimmat kananlihat aiheuttaa edelleen sen markkinassa erilaistavan kulman löytäminen, jonka päälle voi rakentaa merkityksellisiä ja inhimillisellä tasolla koskettavia luovia ratkaisuja – kanavaan katsomatta. Uskon, että erilaisista taustoista tulevat ihmiset täydentävät toisiaan ja myös työelämässä parhaat asiat tehdään yhdessä – ilman turhaa mystiikkaa ja toisten osaamista kunnioittaen.

Joona Veijonen

creative

+358 40 537 3893 | joona@cheese.fi

Yli 20-vuotisen matkan varrella kokemukseni on karttunut loistavien kollegoiden ja upeiden brändien parissa. Yrityksillä on yhä suurempi vastuu ja niiltä odotetaan yhä enenevissä määrin kantaaottavuutta sekä aloitteellista roolia yhteiskunnallisten ja globaalien ongelmien ja haasteiden ratkojina. Näen tämän murroksen äärimmäisen mielenkiintoisena ja mahdollistavana tulevaisuuden brändien kannalta.

Rainer Geselle

creative / photographer

+358 45 615 2088 | rainer@cheese.fi